Іноземні правоохоронці затримали донька колишнього абсолютного чемпіона світу з боксу Флойда Мейвезера за те, що вона влаштувала криваву розправу над коханкою власного хлопця.

Джерело: іноземне видання TMZ.

Відтак, як відзначається, інцидент стався ще 4 квітня, однак відомо про нього стало лише зараз. Тоді 19-річна Іянна ​​приїхала в будинок свого молодого чоловіка репера NBA YoungBoy і застала його з коханкою. Це в свою чергу розлютило дівчину вона попросила незнайомку покинути приміщення. Щоправда, вже на кухні помешкання між дівчатами спалахнув конфлікт.

Флойд Мейвезер, Getty Images
Флойд Мейвезер, Getty Images

В результаті якого Іянна ​​накинулася на Джейкобс з двома ножами. Вже медики, які приїхали на місце події, діагностували у жертви два ножових поранення. Постраждалу госпіталізували в лікарню, про її стан даних не надходило.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щодо доньки Мейвезера, то вона знаходиться у в'язниці. У розмові з поліцейськими Іянна ​​зазначила, що саме коханка була ініціатором бійки, вигнавши її з дому.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що колишню дружину Мейвезера знайдено мертвою

Як повідомляв портал Знай.ua, Мейвезер хоче провести поєдинки з Макгрегором і Нурмагомедовим в один день.

Як писав портал Знай.ua, Нурмагомедову заплатять величезні гроші за бій з Макгрерором або Мейвезером.