Пандемія коронавірусу порушила плани спортсменів. Практично всі змагання в світі перенесені або повністю скасовані. Під час вимушеної паузи, спортсмени шукають різні способи самовдосконалюватися. Хтось тренується, щоб підтримувати фізичну форму, хто читає книги і дивиться фільми для саморозвитку. Однак і досить своєрідні, хоча також заслуговують уваги способи.


Мабуть, найоригінальніший спосіб самовдосконалення придумала Еліна Світоліна. У своєму Instagram українська тенісистка опублікувала відео, на якому вона тренується… З нутеллою і солодощами! Еліна робить звичайні фізичні вправи, але поруч стоять різні вкусняшки!

Еліна Світоліна, WTA
Еліна Світоліна, WTA


Ймовірно, у такий спосіб українська тенісистка тренує силу волі. І дійсно, потрібні титанічні зусилля, щоб втриматися, і не з'їсти все це! Правда, про подальшу долю “тренувального інвентарю”, історія замовчує. Малоймовірно, що все це вирушило в сміттєвий бак.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.іа, Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 перенесли на осінь через пандемії коронавіруса у світі.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, WTA скасувала всі свої турніри з-за пандемії коронавіруса у світі.

Як повідомляв Знай.иа, великий тенісний турнір BNP Paribas Open 2020 в Індіан-Уеллсі також був скасований.

За словами організаторів, зараз проведення такого масового турніру не відповідає міркувань безпеки його учасників і глядачів.