Американський боєць UFC побився зі зловмисником, який проник до його будинку.

Незвичний поєдинок відбувся в штаті Небраска. Як повідомляє MMAJunkie 5 квітня о 4 ранку бійця UFC Ентоні Сміта розбудила його дружина і сказала, що в будинку є незнайомець. Сміт вийшов назустріч грабіжнику та дав йому відсіч.

Сутичка бійця зі злодієм тривала понад 5 хвилин, поки не прибула поліція. Прибувши на місце, правоохоронці заарештували зловмисника, ним виявився чоловіка на ім’я Люк Хаберман.

Після інциденту Сміт в інтерв'ю виданню заявив, що сутичка зі злодієм - найскладніша за всю його життя, так як людина могла мати при собі зброю.

Ентоні Сміт, фото: talkSPORT
Ентоні Сміт, фото: talkSPORT

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Мене розбудила дружина і сказала, що в будинку є чоловік. Я не знав, чи була у нього зброя. Моєю метою було захистити свою сім’ю. Дружина зібрала дітей, відвела їх до спальні і закрила двері.

Я не брешу, коли говорю, що це був один з найскладніших поєдинків за все моє життя. Я вступив в бій, готовий померти. Він приймав кожен удар і продовжував боротися зі мною. Ніхто досить розумний не вдирався в чужий будинок посеред ночі без зброї. Коли хтось вривається вночі в чужий будинок, це закінчується погано", - прокоментував сутичку Ентоні Сміт.

Зазначається, що ні сам Сміт, ні члени його родини - дружина, свекруха і троє дочок - не постраждали.

31-річний Сміт за професійну кар’єру здобув 32 перемоги і зазнав 14 поразок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов не братиме участі в турнірі UFC 249

Як повідомляв портал Знай.ua, ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор пожертвував 1 мільйон євро на боротьбу з коронавірусом в Ірландії.

Також Знай.ua писав, ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях американець Даніель Корм'є задумався про завершення спортивної кар'єри