Чемпіон світу в легкій вазі, боєць змішаних бойових мистецтв Хабіб Нурмагомедов, який виступає під егідою Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) не братиме участі в турнірі UFC 249, який проходитиме 18 квітня.

Про це повідомив президент UFC Дена Вайт на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Вайт спростував чутки про участь Нурмагомедова в турнірі. В соцмережах ширилося повідомлення, що участь російського спортсмена була узгоджена особисто з президентом Володимиром Путіним. Однак Вайт зазначив, що "це абсолютна неправда".

Хабіб Нурмагомедов, фото YouTube
Хабіб Нурмагомедов, фото YouTube

Також президент UFC пообіцяв на днях оприлюднити повний список учасників турніру.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Бій Хабіба Нурмагомедова з Тоні Фергюсоном мав стати головною подією UFC 249. Тим не менш, пандемія коронавірусної хвороби внесла свої корективи у ці плани.

Нурмагомедов уже коментував своє рішення щодо скасування бою з Фергюсоном. Тоді на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він написав: "Сиджу вдома на карантині і читаю реакцію людей на ситуацію навколо мого бою, виходить весь світ повинен сидіти на карантині, уряди всіх країн і відомі люди всього світу закликають людей дотримуватися вимог безпеки, щоб обмежити поширення хвороби заради порятунку людей, а Хабіб звільнений від усіх зобов'язань і має демонструвати свободу волі і тренуватися літаючи по всьому світу ризикуючи своїм життям заради бою?".

Таким чином, бій Нурмагомедова з Фергюсоном відклається вже уп'яте.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нурмагомедов розповів, як проводить карантин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Хабіба переконливо виправдалися за скасований бій з Фергюсоном: "Схиліть коліна".

Також "Знай.ua" писав, що наступні турніри UFC пройдуть без глядачів.