Ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях американець Даніель Корм'є (22-2-1) задумався про завершення спортивної кар'єри, пише Хsport.ua.
За словами бійця, він готовий завершити кар'єру. А через пандемію коронавірусу в світі шансів на третій бій зі Стіпе Міочичем не залишається.
"Не думаю, що через пандемію коронавірусу сильно зміняться терміни. У будь-якому випадку ми були націлені на літо, кінець літа. До цього часу все вже має повернутися в норму. Зараз же пандемія заважає мені ходити в зал, коли мені цього хочеться. Але якщо ситуація буде нормальною ліше пізньої осені, взимку, то шансів на бій не залишиться. Я завершу кар'єру. Думаю, потрібно, щоб пандемія пішла на спад влітку, щоб третій бій зі Стіпе Міочичем відбувся", - передає слова Корм'є Bloody Elbow.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, UFC прийняла рішення перенести два наступних турніри в інші місця через пандемію коронавірусу.

Як писав Знай.ua, бій між чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим (28-0) та американцем Тоні Фергюсоном (25-3), який був запланований на 18 квітня на UFC 249, перенесли з Брукліна через пандемію коронавірусу в світі.

Хабіб Нурмагомедов і Тоні Фергюсон, mmamania.com
Хабіб Нурмагомедов і Тоні Фергюсон, mmamania.com

Як повідомив президент UFC Дана Уайт, вже відомо місце, де пройде цей поєдинок, але називати його він поки не може, пише MMAJunkie.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Крім того, бій пройде без глядачів.

"Я знаю місце, де пройде бій. Але я поки не готовий сказати вам про це. Я знаю багато речей. Там не буде фанатів. Це буде закритий захід", - розповів Уайт.

Як повідомляється на офіційному сайті UFC, найближчим часом організація оголосить нові деталі поєдинку.

Як повідомляв портал Знай.ua, в США та Канаді заборонили всі масові спортивні змагання через пандемію коронавірусу.