Зіркам доводиться викладатися в тренажерному залі втричі. Вони не можуть собі дозволити вийти на сцену із зайвими кілограмами. Однак зірки – теж люди, і у них є свої улюблені і нелюбимі вправи. Фітнес-тренер Ксенія Литвинова працює зі знаменитими клієнтами, і вона розповіла, що вони люблять і що ненавидять виконувати.
Литвинова розповіла, що одна з зірок у неї відмовлялася робити вправи, мотивуючи це тим, що воно “виглядає негарно”. Тим не менш, вдалося переконати її в тому, що це потрібно. Дійсно, далеко не кожна вправа виглядає ефектно, але для гарної форми доводиться йти на різні жертви.
За словами Ксенії, зірки найбільше люблять тренування з присіданнями. Коли починаються випади, це вже подобається набагато менше. Об'єкт ненависті більшості зірок – вправи на розтяжку, коли тягнуть примусово. Разом з тим, Литвинова сказала, що ситуацій а-ля “Давай зробимо це, тому що я це люблю”, у неї ніколи не виникало. Ксенія зазначає, що насправді зірки практично ніякі вправи не люблять. Особливо коли вони не в настрої або стомлені складною концертною програмою.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще