Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове фото, на якому вона стоїть гола та прикривається лише однією подушкою. Таким чином, дівчина підтримала новий карантинний флешмоб під хештегом #pillowchallenge, який набирає популярність у соціальній мережі Instagram. Так, від учасниць потрібно небагато - закріпити на тілі звичайну подушку таким чином, щоб з боку вона виглядала як сукня.

Скріншот допису

Варто зауважити, що вона не перша, хто приєднався до челенджу із зіркових обраниць футболістів. Так, раніше це зробила дівчина скандального форварда "Динамо Брест" Артема Мілевського Валерія.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина колишнього динамівця Морозюка засвітила те, за що соромно навіть Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дружина екскапітана "Динамо" показала, що вона вміє робити власним язиком - "Ох*їти, як так можна?"

Також "Знай.ua" писав, що Безсоромна дружина екскапітана "Динамо" пограла зі "стояком", епічне відео.