Епатажна дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Різеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде свій Instagram і частенько радує шанувальників пікантними фотографіями та відео, зазвичай, вкрай відвертими.

Так і цього разу молода матуся опублікувала своє чергове відео, на якому з'явилася у досить неоднозначному образі. Схоже Іра вирішила розважитися, сидячи на карантині, і придумала собі заняття. Як видно, перед камерою вона з'явилася в домашньому одязі – білих спортивних штанях і короткій чорній футболці. При це вона самовіддано намагається потрапити рулоном паперових рушників в стійку. Виходить у неї це вкрай невдало, хоча дівчина міняє пози, і навіть залізла на комод, намагаючись влучити в ціль. У підписі до публікації Ірина Морозюк написала: "Покажіть мені своє карантинний настрій".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ірина Морозюк поділилася підозрою про нетрадиційну орієнтацію Кріштіану Роналду.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram.