За останні 3 роки, в Європі з'явився підвищений інтерес до гравців з Чемпіонату України. Цьому сприяє велика кількість молодих талантів, які з'явилися в Прем'єр-Лізі через кригу, успішні виступи Національної збірної України перемога на Чемпіонаті Світу збірної U20. Як повідомляє неаполітанське підрозділ Calciomercato – Areanapoli, двоє молодих українців можуть поповнити легіон в Серії А.

Зокрема, лідер італійського футболу “Наполі” серйозно зацікавився захисником “Динамо” Віталієм Миколенко. Київський універсал, частіше виступає на позиції лівого захисника, провів видатний 2020 рік, разом зі збірною України вийшов на Євро-2020, демонстрував високий рівень гри. Однак “Динамо” не відпустить висхідну зірку дешево. Як повідомляють італійські інсайдери, мінімальна ціна для вступу в переговори по трансферу Миколенко – 15 мільйонів євро.


Крім того, увага “Наполі” привернув ще один гравець “Динамо” – молодий центральний захисник Денис Попов. Разом зі збірною України серед гравців до 20 років, він став чемпіоном світу. Крім того, в осінній частині сезону Попов застовпив за собою місце стартового центрбека команди Олексія Михайличенка. Ціна на талановитого захисника поки невідома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, легенда "Барселони" Роналдіньо наплював на копів і влаштував бенкет на весь СІЗО, епічний кадр.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Заарештований Роналдіньо позбувся статусу легенди, навіть з Fifa 20 виганяють.

Також Знай.иа" писав, що Легендарний бразильський футболіст Роналдіньо став співаком.