Всесвітньо відомий розробник комп'ютерних ігор EA Sports може незабаром дуже засмутити шанувальників бразильської легенди Роналдіньо. Виявилося, що через скандал з підробленими документами "картки легенди" колишньої зірки "Барселони" можуть просто вилучити.

Про це стало відомо завдяки повідомленням ряду іспанських спортивних видань.

Картки легенди Роналдіньо, скріншот: EA Sports
Картки легенди Роналдіньо, скріншот: EA Sports

За інформацією журналістів, всі три картки бразильця, які можна отримати в режимі симулятора Ultimate Team, незабаром можуть зникнути. Вся справа в тому, що розробники незадоволені потраплянням Роналдіньо до парагвайскої в'язниці. Це не красить його репутацію, і статус ЕА Sports.

Варто нагадати нашим читачам, що колишнього нападника "Барселони" і збірної Бразилії Роналдіньо було заарештовано у Парагваї за звинуваченням у підробці документів. Зараз Роналдіньо перебуває під арештом у парагвайській в'язниці. Суд Асунсьйона засудив Роналдіньо і його брата до ув'язнення під вартою терміном до шести місяців.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

Роналдіньо і його брат Роберто де Ассіс Морейра пред'явили підроблені паспорти в аеропорту Асунсьйона. У четвер, 5 березня, генеральний прокурор Парагваю виписав ордер на арешт бразильця, але на наступний день він був звільнений з-під варти. Проте за запитом генпрокуратури через кілька годин Роналдіньо знову заарештували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роналдіньо влип в серйозні неприємності, копи не церемонилися з легендою футболу, відео.

Як повідомляв Знай.uа шалена гра — Шахтар і Колос "бомбили" голами в матчі УПЛ.

Знай.uа писав, легенда "Барселони" Роналдіньо наплював на копів і влаштував бенкет на весь СІЗО, епічний кадр.