Український боксер Іван Редкач порушив карантин в Лос-Анджелесі, вирішивши влаштувати пробіжку по пляжу Санта-Моніки. Іван показав, як його намагався затримати поліцейський, однак Редкач зумів втекти. Про це стало відомо після опублікованого відео в його Іnstagram.

"Я на пробежке на Санта Монике видео оператор @voroboo Run Vanya Run 🤘🏿 Я если что быстро 💨 бегаю", - підписав відео спортсмен.

На відео видно, як під час пробіжи по узбережжі до боксера наближається поліцейський і починає йому пред’являти претензії. Як тільки спортсмен запідозрив щось неладне, від пришвидшився і як молода лань пролетів пляжем, поліцейський так і не зміг наздогнати злісного порушника, аби "вліпити" йому штраф.
Фанати спортсмена у коментарях не стримують емоцій і регочуть із чудернацького відео: "Проорал крепко он сразу запихтел и слился", " Ран Ваня Ран 😁😁😁😁💪✊👍😎😊❤️ зразу хотел это написать))) а потом увидел там тоде так подписано)) но это очень уместно в этом очень познавательном и колоритном видосе))))) ну ты красавчик конечно😃😃😃😃😃 просто лучший✊✊✊✊✊✊✊👊👍👌👏❤", " Новый челендж?)🤔", "Красавчик 😅👍".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик відверто зізнався про важкий недуг - "Захворів новим видом вірусу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Нехай візьмуть мило, мотузку і повісяться", - скандальний Усик про росіян та декомунізацію.

Також "Знай.ua" писав, що Усик запропонував Чісорі "угоду" перед боєм - "Давай вести себе, як..."