Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик в інтерв'ю YouTube-каналу "Ехо Києва" зізнався, як ставиться до росіян.

"В мене дуже багато знайомих, друзів є в Росії, я продовжую спілкуватися з ними. Вони не винні в тому, що сталося. Що наші царі, які нагорі, чогось не поділили. Президенти між собою щодня розмовляють, спілкуються, а ми один одного цураємося, ображаємо. Я стільки за весь цей час почув, що я сепар, ватник, малорос. Там стільки назв, що мені здається, що можна пісню під це придумати. А те, що відбувається, – це просто бляшанка, страшна бляшанка. Пройде велика кількість часу, дай Бог його пройде мало, ми будемо про це згадувати і говорити: "Як ми могли таке допустити?" І таке буде", - упевнений український боксер.

Усик також виступив проти декомунізації в Україні. На його думку, цього робити не потрібно, тому що Радянського Союзу у нас немає.

"Для того, щоб називати вулиці новими іменами, потрібно будувати міста і робити там нові вулиці. А не перейменовувати старі. Перейменування вулиці – це витрати, які не потрібні зараз країні. Це проблема для більшості людей. Їм взагалі без різниці, як називається якась вулиця. Їм головне, щоб був хлібець. А ті люди, які хочуть проводити декомунізацію, нехай візьмуть мило, мотузок і повісяться. Тому що вони теж народилися в Радянському Союзі. Вони зроблять декомунізацію себе", - підсумував боксер.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличко може знову вийти на ринг проти Повєткіна: "Хочеться йти в бій".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Усик - не природжений важковаговик", - боксер-чемпіон поставив під сумнів талант українця.

Також портал Знай.uа писав, на яких красунь в Instagram підписаний Усик.