Як відомо, дружина другого віце-капітана "Динамо" і збірної України Віталія Буяльського Аліна, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями та відеороликами, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила своє чергове фото, на якому вона стоїть гола та прикривається лише однією подушкою. Варто зауважити, що на знімку можна помітити і її доньку Злату, яку зіркова матуся також роздягнула та одягла в одну лише подушку.

"Вирішили теж приміряти на себе цей модний наряд 2020 року, Златі він не дуже сподобався", - підписала знімок молода матуся.

Скріншот фото

Таким чином, вона зі своєю донькою підтримали новий карантинний флешмоб під хештегом #pillowchallenge, який набирає все більшу популярність у соціальній мережі. Так, від учасниць потрібно небагато - закріпити на тілі звичайну подушку таким чином, щоб з боку вона виглядала як сукня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот допису Морозюк

Варто зауважити, що вона не перша, хто приєднався до челенджу із зіркових обраниць футболістів. Так, раніше це зробила дівчина скандального форварда "Динамо Брест" Артема Мілевського Валерія та дружина українського футболіста Миколи Морозюка Ірина.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесією.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.