Боксер з Великобританії першої напівсередньої ваги Сем Максвелл (13-0, 11 КО) вважається непереможним на профірингу і володіє поясом чемпіона Європи за версією WBO. Проте, він сьогодні маловідомий широкій публіці.

Нещодавно Максвелл отримав хвилину слави завдяки епічному відео, яке послужило відеоуроком для підписників в Instagram.

Хлопець намагався показати, як треба правильно виконувати аперкот, однак випадково вдарив сам себе. Після цього Сем опустився на коліно і зупинив зйомку. У підсумку він поставив собі величезний фінгал під оком.

До речі, користувачі соцмережі не повірили тому, що відбувається на відео. А деякі вважають, що таким чином боксер хотів звернути на себе увагу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Після інциденту Сем опублікував ще одне відео, в якому постає перед своїми підписниками з величезним синцем під правим оком.

"Хотілося б, щоб це було неправдою", – написав чемпіон.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик може провести бій за пояс чемпіона світу в суперважкій вазі у Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Теофімо Лопес пообіцяв відірвати голову Ломаченку: "Тут особисте".

Також портал Знай.uа писав, що Кличко може знову вийти на ринг проти Повєткіна: "Хочеться йти в бій".