Стало відомо, що у суботу, 8 лютого, в Німеччині український боксер надважкої ваги Віктор Фауст (Вихріст) (1-0, 1 КО) грандіозно дебютував у професійному боксі.

Віктор Вихріст

Суперником українця був білоруський боксер Андрій Мазанік (13-11, 10 КО), який абсолютно не доставив Віктору проблем.

Українець почав поєдинок, утримуючи свого суперника на дистанції лівим джебом. Потім у першій же атаці Вихріст потряс опонента правим боковим.

В результаті, Віктор відчув кров свого супротивника і почав забивати його жорсткими бічними ударами, а вже на 55-й секунді поєдинку Мазанік впав, а його команда викинула білий рушник.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Слід зазначити, що 27-річний боксер Вихріст підписав контракт з промоутерською компанією EC в Гамбурзі і не зможе виступити за збірну України на майбутніх Олімпійських іграх. Також він на професійному рингу буде виступати під псевдонімом Віктор Фауст.

Нагадаємо, що чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко проведе наступний бій проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса.

Як повідомляв портал "Знай.ua" чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі українець Артем Далакян переважив суперника напередодні титульного бою.

Також "Знай.ua" писав, що чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (12-0, 7 КО) проведе захист титулу 22 лютого.