Максі Б'янкуччі, який є двоюрідним братом лідера Барселони Ліонеля Мессі заявив, що бажає переходу його в іншу команду.

У
контракті Мессі є пункт, згідно з яким лідера Барселони може піти в кінці сезону, пише FootballNews24.
В інтерв'ю виданню Бьянкуччі заявив, що хотів би бачити Лео в іншій команді. На його думку, переходом до іншого колективу Мессі зміг би довести всім, що виступати на високому рівні він може й в іншому клубі.

Максі Б'янкуччі переконаний, що з такими генами можна добре грати де завгодно, а спадкоємець Мессі ще не народився.

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

"Відхід Мессі з Барселони? Ніхто не знає, що станеться, адже це його особиста справа, він сам прийматиме рішення. Хоча особисто я хотів би побачити його в іншій команді – хоча б для того, щоб припинити розмови про те, буцімто Лео неймовірний лише у Барсі. Правда полягає в тому, що він демонстрував би свій рівень в будь-якому клубі.

Чесно кажучи, я не бачу його в Італії. Будь-яка моя думка викличе підозру, але, як я вже говорив, рішення залишається за ним. Якщо чесно, я мрію побачити його у футболці "Н'юелз Олд Бойз", – заявив браи Мессі.

До слова, нещодавно екс-президент Інтера Массімо Моратті заявив про імовірність переходу Мессі в міланський клуб. Аргентинські ЗМІ після цього настільки роздули цю заяву, що сам Ліонель змушений був робити спеціальну заяву.


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Мессі на карантині перетворився на Че Гевару

Як повідомляв портал Знай.ua, криза вдарила по футболістах, скільки тепер коштує Мессі, Неймар, Салах та інші зірки

Також Знай.ua писав, дружини Мессі і Роналду обмінялися "люб'язностями"