Сукупна трансферна вартість професійних футболістів світу впала на 9,2 мільярда євро через пандемію коронавірусу COVID-19 та пов'язану з нею економічну кризу.

Про це повідомляє портал Transfermarkt, який спеціалізується на ринковій та трансферній вартості спортсменів.

Нові ринкові ціни на провідних футболістів упали в середньому на 10-20 відсотків. Найдорожчим футболістом залишився нападник французького "ПСЖ" Кіліан Мбаппе, якого оцінили в 180 мільярдів євро. За ним йдуть його товариш по команді Неймар і гравець "Манчестер Сіті" Рахім Стерлінг - обох оцінили у 128 мільйонів євро.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На 20% "подешевшав" гравець "Барселони" Ліонель Мессі, якого, теоретично, можна було б спробувати купити десь за 112 мільйонів євро, а за єгиптянина Мохаммеда Салаха з "Ліверпуля" можна намагатися переманити 120 мільйонами євро.

Найбільше втратила англійська Прем'єр-ліга. Також значно просіла сума трансферних вартостей гравців іспанської Ла Ліги та італійської Серії А.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Наразі матчі всіх європейських футбольних чемпіонатів, окрім Чемпіонату Білорусі, зупинені.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ліверпуль готовий викласти шалену суму за африканського півзахисника.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Неймар від нудьги грає у футбол з пухнастиками, але не може забити гол, відео.

Також "Знай.ua" писав, що Хачеріді та Мілевський зіграли матч за "Динамо" при манекенах на трибунах.