Про жінок футболістів вже склалися певні стереотипи. Зазвичай дружину або дівчину успішного спортсмена уявляють з модельною зовнішністю і розкрученою сторінкою в соціальній мережі Instagram. Однак у київському "Динамо" ситуація набагато різноманітніша.

Партнерок футболістів, які грають за "Динамо", розглядає YouTube-влогер Костя Фолстен. Його увага зосередилась на дружинах і дівчатах Віктора Циганкова, Віталія Миколенко, Карлоса Де Піна, Франа Соля, Олександра Караваєва, Дениса Бойка, Томаша Кенджори, Віталія Буяльського та Міккель Дуелунда.

Так, пасія Олександра Караваєва Людмила відповідає найвищим стандартам краси. А ось обраниця Карлоса де Пена, Елайза Валеска, напрочуд скромна дівчина, в Instagram якої зустрічі з друзями та подорожі.

Особливо відвертою є колишня модель і дружина Дениса Бойка Валерія. Вона ледь не єдина, хто з дружин зіркових футболістів "Динамо" веде в соцмережах відкриту сторінку.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Навпаки, максимально закритою є історія з неназваною дівчиною Віктора Циганкова. Він довго приховував її зовнішність, а ім'я дами серця футболіста й досі загадка для широкого загалу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тренер і лідер Динамо суворо покарані: штраф і дискваліфікація.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото.

Також "Знай.ua" писав, що Динамо увічнить Лобановського в оригінальний спосіб: завжди буде поруч.