Іспанський нападник Фран Соль перейшов в “Динамо” взимку 2019 року. Клуб з голландської Ередивізії “Віллем II” продав футболіста у київську команду за 3 мільйони євро. Поки у Соля в Києві виходить не дуже – спочатку перелом ключиці у весняній частині чемпіонату, а восени іспанець просто не може знайти свою гру і проводить більше часу на лавці запасних.

Фран Соль
Фран Соль


Але погана гра Соля – не єдина проблема, пов'язана з нападником. “Динамо” навіть не розрахувалося за іспанця до кінця. Про це заявив гендиректор “Віллем II” Мартін ван Гілл. В інтерв'ю голландській пресі, він розповів, що пережити кризу з-за коронавіруса клубу допоможуть платежі, які ще мають інші клуби за футболістів “Віллем II”.


В їх списку увійшов і Фран Соль. Динамо має ще один транш за футболіста. Суму ван Гілл озвучувати не став. Крім того, гендиректор “Віллема” зазначив, що клуб також має отримати платежі солідарності від клубів “Аукас” (Еквадор) за перехід Дієго Паласіоса, а також від “Барселони” за трансфер Френкі де Йонга. Якщо платежі не будуть здійснені в строк, ван Гілл обіцяв звернутися в FIFA.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній воротар київської футбольної команди "Динамо" Олександр Шовковський показав, як розважає себе вдома в період карантину в Україні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що нападник київського "Динамо" Фран Соль показав у соцмережі, як активно підтримує свою спортивну форму в домашніх умовах, поки Чемпіонат України стоїть на паузі через пандемію коронавірусу у всьому світі.