У Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) скептично ставляться до проведення ЧЄ та Олімпіади влітку 2021, заявляючи, що пандемія не припиниться до того часу.

Радник ВООЗ Езекіль Емануель заявив, що масові заходи навряд чи будуть дозволені раніше осені 2021 року. Про це пише Marca.

"Якщо ми говоримо про великі скупчення людей - конференції, концерти, спортивні заходи, то мені не зрозуміло, чому люди переносять події на жовтень 2020 року. Я не розумію, чому всі думають, що пандемія коронавірусу і її наслідки припиняться так рано.
Мені здається, ці речі повернуться останніми. Якщо говорити серйозно, то осінь 2021 року - це найбільш ранній термін ", - цитує його слова видання.

порожні трибуни, фото: marca
порожні трибуни, фото: marca

Нагадаємо, що через COVID-19 Олімпійські ігри і чемпіонат Європи були перенесені на літо 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Чемпіонат Європи з футболу перенесли через коронавірус
Чемпіонат Європи з футболу Євро-2020 перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі. Турнір планують провести з 11 червня по 11 липня 2021 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чемпіонат світу з хокею 2020 скасовано через коронавірус

Також Знай.ua писав, УЄФА відклав фінали Ліги Європи та Ліги націй