Ірина Морозюк, дружина екскапітана київського "Динамо" і гравця турецького "Ризеспора" Миколи Морозюка, виклала в Інтернет доволі відверте відео, на якому жінка виконує стриптиз.

Відповідний запис був викладений Іриною Морозюк на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На відео можна побачити, як обраниця футболіста повільно роздягається під музику. Жінка знімає халат і бюстгальтер, еротично проводить руками по оголеному тілу.

Морозюк, фото: Instagram
Морозюк, фото: Instagram

Однак запис вийшов цілком пристойним і відповідним до жорсткої політики Instagram - у кадрі видно лише тінь скандально відомої Instagram-інфлюенсерки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Цікаво, що приводом для публікації відвертого відео стала спроба розповісти про свій підхід до здорового образу життя, підтримання ваги та форми.

"Рецепт гарного тіла , я знайшла трохи більше 2 років тому. Перше - це я змінила стиль тренувань. І почала не відмовляти собі в їжі! Розуміння , що можу з'їсти все що хочу , на психологічному рівні , позбавило мене від постійного бажання що-небудь зжерти. Перестала контролювати кількість та режим харчування. Загалом відпустила нав'язливу ідею схуднути. А спорт визначила як спосіб життя. Як почистить зуби , як помитися в душі і т. д .. і все пішло як по маслу. Якщо я раніше думала , що я схильна до повноти , так тепер вже і не знаю 🤷🏼‍♀️ Практично ніколи не змушую себе тренуватися , так як спорт є повноцінною частиною мого життя. І я вже не знаю як жила без нього.

Я далеко не ідеальна , але знаю одне правило ☝🏼 Якщо ти хочеш , щоб результат був довговічним , все має бути поступово і без шкоди для себе , фізичної і психологічно", - розповіла Морозюк.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина колишнього динамівця Морозюка засвітила те, за що соромно навіть Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дружина екскапітана "Динамо" показала, що вона вміє робити власним язиком - "Ох*їти, як так можна?"

Також "Знай.ua" писав, що Безсоромна дружина екскапітана "Динамо" пограла зі "стояком", епічне відео.