Дружина колишнього гравця київського "Динамо" Миколу Морозюка Ірини поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез.

Про це стало відомо завдяки нещодавній історій Ірини в мережі Isntagram.

Ірина Морозюк про Роналдо, Instagram
Ірина Морозюк про Роналдо, Instagram

Ірина Морозюк про Роналдо, Instagram
Ірина Морозюк про Роналдо, Instagram

Так, Ірина впевнена, що роман Джорджіни і Кріштіано Роналдо проста "показуха". Ірина Морозюк дозволила собі припустити, що португальська зірка футболу відноситься до представників нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес
Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес

Нагадаємо нашим читачам, що днями дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина досить активно веде власну сторінку в соціальній мережі Instagram і частенько балує шанувальників новими фотографіями, які, зазвичай, є дуже відвертими.

Так, на цей раз Ірина розмістила на своїй сторінці фотографію, на якій вона позує в короткій шкіряній спідниці, рожевій майці і шкіряній куртці. Також чудово видно, що дружина українського футболіста не одягла бюстгальтер, в результаті чого шанувальники можуть насолодитися її пишними грудьми.

Нагадаємо, дружина ексдинамівця Морозюка оголила булочки, Мілевський не зміг пройти повз.

Як повідомляв Знай.uа гаряча подружка динамівця Кендзьори блиснула пишними м'ячиками: пікантний кадр.

Знай.uа писав, гаряча дружина Морозюка зачарувала шанувальників своїми "диньками": "Ого, напевно свої".