Зараз зірковий нападник туринського клубу "Ювентус" і національної команди Португалії Кріштіану Роналду разом зі своєю нареченою Джорджиной Родрігес та чотирма дітьми перебуває на карантині на рідній Мадейрі, де футболіст зняв віллу.

Кохана Роналду поділилася Insta Stories, на якій знаменитість годує дітей у мега дорогому вбранні. Так, зарубіжне видання Mundo Deportivo з'ясувало, що одяг, надітий на Кріштіану в той момент в сумі коштував близько 3 тисяч євро.

Кріштіану Роналду, кадр з Instagram
Кріштіану Роналду, кадр з Instagram

Варто уточнити, що на португальці було надягнуто футболку Givenchy вартістю 500 євро, а зверху сорочка і шорти з однієї колекції Dior вартістю 1050 і 990 євро відповідно. На ногах у зірки "Ювентуса" журналісти помітили сандалі Dolce & Gabanna за 400 євро.

Кріштіану Роналду, кадр з Instagram
Кріштіану Роналду, кадр з Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Кріштіану Роналду, може покинути туринську команду після карантину. Виявилося, що "Ювентус" не зможе платити Роналду зарплату в розмірі близько 30 мільйонів євро на рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кріштіану Роналду поділився з шанувальниками зворушливим відео, як він займається спортом у карантин зі своїми маленькими дітьми.

Також портал Знай.uа писав, що поки чоловіки міряються голами – дружини Мессі і Кріштіану Роналду обмінялися "люб'язностями" в Instagram.