Як відомо, дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями та цікавими відеороликами.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила кілька чергових відео, на яких вона розповіла для дівчат про комплекс прав, які допоможуть залишатися на карантині завжди в тонусі та скинути кілька зайвих кілограмів.

Валерія Бойко, фото Instagram
Валерія Бойко, фото Instagram

"Тренування ноги + сідниці 1*2) 20 раз/4 підходи; 3*4) 20 разів на кожну ногу/4; 5*6*7) 30 раз/4; 8) 30 разів на кожну ногу/4. Робіть усе по самопочуттю! Початківцям досить 15-20 разів, можливо, 3 підходи буде досить, але робимо максимум для себе", - написала вона, а також показала, як правильно робити усі виправи в роликах.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, польський захисник київського Динамо Томаш Кенджора отримав дискваліфікацію на один матч, а також одну гру умовно в разі повторення грубого порушення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото.

Також "Знай.ua" писав, що Динамо увічнить Лобановського в оригінальний спосіб: завжди буде поруч.