Український боксер Олександр Усик прокоментував президентство Володимира Зеленського. На думку боксера, у політичній діяльності глави держави є слабкі місця, але Зеленському його не шкода, оскільки той мав усвідомлювати серйозність задачі.

Про це Усик розповів у інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону.

Боксер-чемпіон стверджує, що президент не має професійної команди, тому навіть за благих намірів йому не вдасться зробити те, чого від нього очікують. Саме тому Усик і каже, що йому відносно байдужі заяви Зеленського, так як за ними не стоїть серйозна командна робота.

Олександр Усик, фото Instagram
Олександр Усик, фото Instagram

При цьому на запитання Гордона про те, чи шкода йому президента, спортсмен відповів негативно. Як пояснює Усик, будучи "дорослим хлопчиком" і "чоловіком", Зеленський мав розуміти ступінь відповідальності цієї посади.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Усик зауважив, що Зеленський міг заробити гроші у свій час, тому знаходиться у набагато більш захищеній ситуації, ніж ті громадяни України, які втратили роботу через карантин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карл Фроч заявив, що Земля пласка: "Можу з упевненістю це сказати".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вечір боксу закінчився трагедією після поєдинку Усик - Візерспун: операція на головному мозку і кома.

Також "Знай.ua" писав, що Бій Усик - Чісора перенесли на невизначений час.