В андеркарді дебютного бою Олександра Усика в суперважкій вазі проти Чазза Візерспуна сталася трагедія, пише Рoliteka.

Американського боксера першої середньої ваги Патрік Дей (17-4-1, 6 КО) був раптово госпіталізували після важкого нокауту в протистоянні зі своїм співвітчизником Чарльзом Конвеллом (11-0, 8 КО).

Трагічний бій за звання чемпіона за версією USBA відбувся на Wintrust Arena в Чикаго 12 жовтня перед головною подією вечора боксу – поєдинком Усик – Візерспун.

Фаворит протистояння у підсумку здобув дострокову перемогу в десятій трихвилинці, жорстко нокаутувавши свого опонента. Рефері навіть не починав відлік, бо побачив недобре. Він відразу ж попросив медиків піднятися в ринг.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За декілька хвилин Дею надавали першу медичну допомогу просто на ринзі. Тоді терміново винесли з рингу на ношах без свідомості і терміново доставили в лікарню.

Як повідомляє ESPN, 27-річному спортсменові була зроблена операція на головному мозку і зараз він перебуває в комі.

Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions

Як відомо, екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) здобув дострокову перемогу в дебютному бою в суперважкій вазі проти американця Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО).

Як раніше писав Знай.ua, дебют Олександра Усика в хевівейті був запланований на 25 травня цього року, але Усик отримав травму і не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО). Поєдинок з Такамом був відкладений на невизначений час, а пізніше скасований, оскільки американець підписав контракт з іншою промоутерською компанією, з якою не змогли домовитися про організацію поєдинку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик поділився планами в хевівейті.