Відомий український боксер Олександр Усик виразив своє невдоволення через смертельний коронавірус та обурився через закриття церков на Великдень, прирівнявши це з поверненням до Радянського Союзу.

Про таке він розповів під час свого чергового інтерв'ю, яке оприлюднили в YouTube.

"Коронавірус – вірус, який, блін, сильніше, ніж усі інші. Коли я вперше почув, що будуть закривати церкви, то подумав, що це буде повернення в Радянський Союз. Те, що, прости Господи, червонопузі закривають церкви – як зараз, у ХХІ столітті, можна дозволити це зробити? І на цьому підґрунті у мене з'явилася внутрішня агресія", – сказав Усик.

Олександр Усик, фото Instagram
Олександр Усик, фото Instagram

Окрім цього, боксер закликав українців не боятися коронавірусу та не піддаватися паніці.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Дуже багато паніки. Паніка породжує паніку. Тобто, мені здається, що все повинно бути дуже обдумано, коли це все робиться. Ми найбільш непокірні. Нам кажуть сидіти вдома, а ми не сидимо вдома. Нам радять запобіжні заходи, а ми їх не дотримуємося. Я знаю, що вірус є. Але не треба робити з цього божевільну річ, щоб залякувати людей", – додав боксер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карл Фроч заявив, що Земля пласка: "Можу з упевненістю це сказати".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вечір боксу закінчився трагедією після поєдинку Усик - Візерспун: операція на головному мозку і кома.

Також "Знай.ua" писав, що Бій Усик - Чісора перенесли на невизначений час.