Колишній чемпіон світу Олександр Усик (17-0 13 КО) розповів про татуювання на своєму тілі і зізнався, що шкодує про деяких з них. Він навіть наважився на виведення самої неякісної татуювання.

"Проблема молодої голови. Я не шкодую про те, що я їх зробив, але як кажуть: "якби молодість знала, а старість могла". Якщо б мені 1,5% мислення, яке я маю зараз, 10 років тому, то я б вважав за краще їх не робити. У мене олімпійські кільця на руках за 2008 і 2012 року, карта України, герб України, Києво-Печерська лавра, Батьківщина-Мати, символ світу голуб. Татуювання на лівому плечі у процесі виведення. Це було дуже давно, з одним під пивасик. Там якийсь синій страх, який потрібно вивести. Є імена дітей і на спині Архангел Гавриїл, який охороняє мене зі спини", - розповів Усік.

Раніше повідомлялося, що український боксер-тяжтяжеловес Олександр Усик може провести бій на київському стадіоні НСК "Олімпійський".

Про це пише видання OBOZREVATEL, журналістам якого вдалося поспілкуватися із заступником генерального директора спорткомплексу Віктором Анісімовим.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сама ідея проведення боксерського поєдинку на НСК не нова, такий проект вже обговорювалося. Намітки проведення бою у нас були, адже в свій час битися на" Олімпійському "хотів Кличко. Так що подібні думки вже звучали, і ми в цьому зацікавлені. Адже це видовищний формат, який ми б із задоволенням провели ", - стверджує представник стадіону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик готується до бою на НСК "Олімпійський", керівник стадіону розкрив плани боксера.

Як повідомляв Знай. ua, Усик назвав головну проблему президента і сказав, що йому не шкода Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Усик із Ломаченко привітали українців з Великоднем, допомогли "санкційні" Баста і московський піп.