Відомий український боксер, Олександр Усик, крім спільних відео із забороненим в Україні репером Бастой і розповідях про православну вірі, також має плани на майбутню кар'єру в суперважкій вазі. Так, промоутер боксера Олександр Красюк заявив, що має намір влаштувати бій свого підопічного з чемпіоном WBO, WBA та IBF Ентоні Джошуа, а потім — проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі.

Про це стало відомо завдяки заяві Алксандра Квасюка для одного з українських видань.

Олександр Усик, фото Instagram
Олександр Усик, фото Instagram

"Олександр Усик має статус обов'язкового претендента. Він отримав його після того, як звільнив чемпіонський титул у важкій вазі. Влітку буде рік з того часу, як Усик став обов'язковим претендентом. Олександр має намір стати чемпіоном і ніхто не може відібрати у нього цього права. Усик — яскравий боєць, він олімпійський чемпіон і колишній абсолютний чемпіон у важкій вазі. У нього є солідна передісторія. Усику вистачить впливу, щоб боксувати за титул чемпіона світу. І ми будемо на цьому наполягати. Швидше за все, спочатку ми змусимо Джошуа боксувати з Усиком, а потім влаштуємо об'єднавчий бій з Тайсоном Ф'юрі. Складно сказати, хто є найкращим у хевівейті. Найкращий — той, хто перемагає, але завтра він може програти. Віталій Кличко одного разу сказав: "Немає накращого боксера у світі. Все залежить від того, наскільки добре ти підготувався до бою." От і все", - розповів Олександр Красюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян з мамою обтягнули свої горішки заради фанатів, фото.

Як повідомляв Знай.uа з другом під пивасик, - Усик розповів, про який вчинок молодості шкодує.

Знай.uа писав, самоізоляція "нокаутувала" Усика, боксер поскаржився українцям - "Внутрішня агресія...".