Український боксер Олександр Усик висловився проти участі жінок у контактних видах спорту та бойових єдиноборствах. На його думку, бокс - це заняття для справжніх чоловіків, а ось жінки через такі види спорту втрачають свою жіночність.

Про це спортсмен заявив у інтерв'ю польському виданню Przeglad Sportowy.

"Для мене жінка як квітка, яка повинна радувати око чоловіка, за якою слід дбати, любити і захищати, а іноді навіть балувати. Бокс і MMA тим часом змушують жінок втрачати частину своєї чарівності і ставати грубими", - розповідає український важковаговик-професіонал.

Олександр Усик, фото з Instagram
Олександр Усик, фото з Instagram

При цьому Усик усвідомлює, що далеко не всі погодяться з такими сексистськими твердженнями.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Хтось скаже, що я говорю дурниці, і мені краще закрити рота. Я зроблю це, але тепер повторюю, що я проти жіночих єдиноборств. Дами можуть зробити щось красивіше і жіночніше. Наприклад, зайнятися танцями, співом чи мистецтвом. Бокс - це жорстокий вид спорту, яким мають займатися справжні чоловіки", - сказав спортсмен.

Це далеко не перша скандальна заява спортсмена за останній час. Так, Усик дав поради щодо боротьби з пандемією коронавірусу, загрозу якої він вважає перебільшеною.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик відверто зізнався про важкий недуг - "Захворів новим видом вірусу".