Легендарний білоруський півзахисник Олександр Глєб був близький до того, щоб підписати контракт з Чорноморцем.

Колишній головний тренер одеського "Чорноморця" Олег Дулуб розповів про не відбувся перехід в клуб білоруського півзахисника Олександра Глєба в інтерв'ю Football.ua.

За словами колишнього наставника "моряків", Глєб дав згоду на перехід в Чорноморець.

"По грошах: Гліб просив зарплату, може трохи вище середньостатистичної в першій команді" Чорноморця ". Я озвучив це президенту Климову, він десь тиждень думав, але все ж не зрослося", - сказав Дулуб.

Дулуб тренував "Чорноморець" в 2017 році і в той момент Глєб був вільним агентом, тому міг дістатися одеситам безкоштовно.

Олександр Глєб, фото:championat
Олександр Глєб, фото:championat

38-річний Гліб завершив кар'єру в березні 2020 року. Хавбек виступав за такі відомі клуби, як "Штутгарт", "Арсенал", "Барселону" і "Вольфсбург". Ставав чемпіоном Іспанії і вигравав Лігу чемпіонів.

"Чорноморець" в нинішньому сезоні виступає в Першій лізі і після 19 турів займає 10-е місце в турнірній таблиці. В даний час турнір призупинено через загрозу поширення коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Манчестер Юнайтед кинув оком на хавбека донецького Шахтаря - Тете потрапив в шортлист літніх трансферів

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду - відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків

Також Знай.ua писав, Хачеріді з гучним скандалом хочуть "викинути" з Динамо Брест, що відомо