Футбольна асоціація Англії висунула звинувачення півзахиснику "Тоттенхема" Еріку Дайер.

Дайера звинувачують в неналежній поведінці після матчу п'ятого раунду Кубка Англії проти "Норвіча". Про це йдеться на на офіційному сайті асоціації.

Ерік Дайер влучив у гучний скандал на початку березня. Після програного матчу (1: 1, по пенальті - 2: 4) футболіст прорвався на трибуну і спробував дістатися до одного з фанатів своєї команди та з'ясувати з ним стосунки. Конфлікт мало не закінчився бійкою.

У підсумку в ситуацію довелося втручатися в стюарду, який зупинив Дайера. Після цього захисника Тоттенхема відвели в роздягальню команди.

Тепер, як стало відомо, за свій проступок Дайер може серйозно поплатитися. Футбольна асоціація Англії висунула Еріку звинувачення у неналежній поведінці, яка носила загрозливий характер.

У гравця є час до 8 травня, щоб відповісти на звинувачення. Наразі немає інформації, які санкції можуть йому загрожувати.

До слова, 26-річний англієць в поточному сезоні, який призупинено через пандемію коронавірусу, провів 25 матчів за "Тоттенхем" і зробив два результативних паси.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Манчестер Юнайтед кинув оком на хавбека донецького Шахтаря - Тете потрапив в шортлист літніх трансферів

Як повідомляв портал Знай.ua, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду - відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків

Також Знай.ua писав, Хачеріді з гучним скандалом хочуть "викинути" з Динамо Брест, що відомо