Дівчина українського футболіста, захисник клубу "Динамо" Дениса Попова Анастасія Гладун любить радувати власних фанатів різноманітними фотографіями. А відтак, юна обраниця спортсмена вчергове показала власну світлину, на якій вона продемонструвала своє вміння вигинати спинку.

Відповідне фото вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Так, на ньому видно, як дівчина стоїть, обпершись об стіл, в чорному костюмі для тренувань та вигинає свою спину, акцентуючи увагу на її сідницях. Щодо самих користувачів соцмережі, то їм фото дуже сподобалося – про це свідчать сотні лайків та десятки коментарів, де фанати стверджують, що вона просто прекрасна та має чудову фігуру.

Скріншот допису

Варто зауважити, що в дівчини на сторінці є чимало різноманітних фотографій, які є досить відвертими та сексуальними, зокрема, нещодавно вона опублікувала світлину з музею, де назвала себе експонатом.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Скріншот допису

Фото зі сторінки дівчини

Фото зі сторінки дівчини

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесією.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.