Практично в усьому світі уряди держав запроваджують карантинні заходи, як в соціальному житті, так і навіть на дуже важливих режимних об'єктах. Винятком не став спорт, багато футболістів, наприклад, знаходяться в стані депресії, так як їм життєво необхідно проводити тренування.

З Великобританії прийшли вельми цікаві новини. Йде вже не перший місяць карантину через пандемію коронавірусної інфекції челенджи вже багатьом набридли і можна навіть покопатися в своєму саду. Саме це і зробив нападник збірної Англії та "Лестер сіті" Джеймі Варді, форвард зайнявся садівництвом. Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram.

Джеймі Варді, фото: Instagram
Джеймі Варді, фото: Instagram

Однак для роботи в саду у Джеймі не знайшлося нормального робочого одягу, тому футболіст змушений був поливати полуницю і копати картоплю в шльопанцях Gucci за 250 євро і толстовці Adidas.

Джеймі Варді, фото: Instagram
Джеймі Варді, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Такий перфоманс зробив футболіста не кілька годин справжньою "гарячою темою мережі". Прихильники спортсмена говорять слова подяки за те, що Джеймі зайнявся садовими роботами, слава богу, не на Лабутени. У цих зірок всяке буває. Однак, ми пам'ятаємо, що Джеймі став зіркою в досить зрілому для футболу віці, хлопця довго не помічали, але перемога "Лестера" в АПЛ зробила його зіркою та форвардом №1 в національній збірній Англії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кохана гравця Динамо змусила чоловіків забути не тільки про карантин, а й про сон – "Ось такий експонат".

Як повідомляв Знай.uа пандемія завдала потужного удару по українським футболістам і залишила їх без грошей.

Знай.uа писав, напав на вболівальника — півзахисникові Тоттенхема висунули звинувачення.