У 1990-х роках вся країна ридала над латиноамериканськими серіалами. Так-так, всі ці хвацько закручені сюжети, де Марія була вагітна від Педро, якого вбив Лео, який зустрічався з Хуаніто, яка зустрічалася з Мігелем, а наприкінці виявлялося, що Педро – брат-близнюк Марії, з яким їх розлучили в дитинстві. Бразилія – це країна, в якій вміють не тільки зберігати традиції, але й надавати їм нового забарвлення, з урахуванням сучасності. Зараз весь світ ридає (від сміху?) над історією з мамою Неймара. Їм довелося розлучитися з бойфрендом за досить незвичайної причини.

Неймар і Тіагу Рамос, фото: Instagram
Неймар і Тіагу Рамос, фото: Instagram


Зведеним папою Неймара цілком міг стати 22-річний бразильський гравець, але… На шляху щасливої долі встав… кухар Неймара! Виявляється, бойфренд його мами встигав нишком крутити інтрижку ще й з особистим кухарем футболіста, який до того ж чоловік! Після того як це розкрилося, коротко розповів, що це вже далеко не перша зв'язок з чоловіками.

В коментарях припускають, що юний геймер, в кращих традиціях бразильського серіалу незабаром почне зустрічатися з батьком футболіста, а особливо проникшиеся історією фанати навіть присвячують їм несамовиті вірші. Тьяго викрили в тому, що він занадто любить злизувати згущене молоко. А засмучена мама Неймара напевно бажала б, щоб міксер в цей момент залишався включеним.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Мама Неймара не змогла йому пробачити такої зради, і зі сльозами втекла з кадру. Більше не встане на шляху щасливого кохання геймера і кухаря. Ось тільки сам Неймар у всій цій ситуації виявився, м'яко кажучи, не в кращому положенні. Йому б слід було поговорити з мамою про її особисте життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду — відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків.

Як повідомляв Знай.uа, хто не грає, грошей не отримує — футболістам "Динамо" можуть урізати зарплату з-за карантину.

Знай.uа писав, футболіста "Баварії" оштрафували через автомобіля McLaren.