Відомо, що незважаючи на пандемію коронавірусної інфекції в Республіці Білорусь проходить внутрішній чемпіонат з футболу. Команди у звичайному режимі проводять поєдинки і змагаються за першість.

Так, у черговому матчі шостого туру чемпіонату "Динамо Брест" на своєму полі приймав "Шахтар Солігорськ". Підопічні Юрія Вернидуба на виїзді здолали свого суперника, відзначившись двома голами. Про це стало відомо завдяки повідомленням білоруських ЗМІ.

Юрій Вернидуб, фото: прес-служба "Шахтар Солігорськ"
Юрій Вернидуб, фото: прес-служба "Шахтар Солігорськ"

Голами в матчі відзначилися на 26-й хвилині Вітус, автоголом, і Лисакович на 67-й хвилині. Відомо, що після шести турів Динамо Брест займає 14 місце з 7 пунктами в активі. Що стосується "Шахтаря" з Солігорська, то клуб піднявся на 11 сходинку з 8 очками.

Варто нагадати нашим читачам, що у зв'язку з коронавірусом, який вирує у всьому світі, в Україні запровадили карантин. Отже, частина роботодавців, не маючи чим платити зарплату, звільнила власних робітників або урізала зарплату. Не обійшло це і українські футбольні клуби, зокрема клуб Першої ліги Гірник-Спорт пішов на вимушене зниження зарплат для своїх футболістів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ексдинамівець Алієв одягнув футболку "Шахтаря" і попросився на роботу, - "Я б не відмовився".

Як повідомляв Знай.uа пандемія завдала потужного удару по українським футболістам і залишила їх без грошей.

Знай.uа писав, напав на вболівальника - півзахисникові Тоттенхему висунули звинувачення.