Частина футболістів київського "Динамо" залучили до участі в проекті "Всеукраїнської школи онлайн", де вони допомагатимуть навчати учнів.

Про це повідомили на сторінці фанклубу "Динамо"

Варто зауважити, що "Всеукраїнська школа онлайн" - це спільний проект Офісу Президента України та Міністерства освіти та науки України. Так, з початку квітня учні 5-11 класів у період карантину можуть дивитися онлайн-уроки, які транслюються загальнонаціональними телевізійними каналами, а також викладаються на Youtube-каналі Міністерства освіти та науки.

Футболісти Динамо

Відтак, до цього проекту приєдналися і футболісти київського "Динамо". Зокрема, до участі в зйомках уроків із різних шкільних дисциплін був залучені: Георгій Бущан, Сергій Сидорчук, Віталій Миколенко, Денис Бойко, Артем Бєсєдін, Микита Бурда, Олександр Караваєв.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Манчестер Юнайтед кинув оком на хавбека донецького Шахтаря - Тете потрапив в шортлист літніх трансферів

Як повідомляв портал Знай.ua, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду - відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків

Також Знай.ua писав, Хачеріді з гучним скандалом хочуть "викинути" з Динамо Брест, що відомо