Під час матчу Вищої ліги Чемпіонату Білорусі з футболу на поле вибігла кицька, яка показала неабиякий інтерес до центрального елементу дійства - до м'яча. Спортивний поєдинок довелося перервати, а тварину видалили з поля.

Про це повідомляє Телевізійна служба новин.

Гра походила між командами "Динамо Брест" і "Смолевичі", та закінчилася з нічийним рахунком 1:1.

Кішка на футбольному матчі, фото Twitter
Кішка на футбольному матчі, фото Twitter

Нагадаємо, що Білорусь залишається єдиною країною Європи, у якій не був скасований чемпіонат з футболу. У решті країн керівництво вирішило діяти обачніше та відповідальніше, а тому не ставити під загрозу життя людей під час пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. А нещодавно вболівальники Славії-Мозир закликали знаменитого нападника італійського клубу "Ювентус" Кріштіану Роналду та не менш відомого форварда "Барселони" Ліонеля Мессі зіграти футбол у Білорусі та довести, що гра важливіша за гроші та статус.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кішка вперше вибігла на поле ще перед грою. Тоді вона також досить милим чином погралася з м'ячем. Схоже, вона зовсім не боїться людей.

Присутні на матчі (а це лише спортсмени і представники команд, глядачів наразі не допускають на трибуни через карантин) з гумором поставилися до ситуації.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Шахтар" обіграв "Динамо" - Мілевський зробив все, що міг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко вимушений просити допомоги в Європі - Білорусь потерпає від пандемії

Також Знай.ua писав, Свята "Ікона сезону": Мілевський покидає Білорусь, "Наступна зупинка - Київ".