У місті Кам'янсько-Уральському Свердловської області, Російська Федерація, боксери запустили до Великодня повітряну кулю з гігантською іконою Ісуса Христа.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відправити кулю планували власне на Великдень, однак через несприятливі погодні умови її перенесли на наступний день.

фото Getty Images
Ісус Христос // фото Getty Images

Автором ідеї виступив генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлев. "У важкі часи людей часто об'єднує віра в Бога, вона дає надію на те, що все буде добре, саме це ми і хочемо нагадати людям",- стверджує голова організації. Очевидно, що під важкими часами мається на увазі пандемія коронавірусу, а також викликаний нею економічний спад.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто зазначити, що акція не була узгоджена з мерією Каменська-Уральського. Однак, як стверджують у пресслужбі міської адміністрації, "карати боксерів немає за що".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірка Динамо Алієв зізнався про секс утрьох перед дітьми - "Ти, бл*ть, чого рота розкрила".

Як повідомляв портал Знай.ua, Мама Неймара тяжко переживає розрив зі своїм молодим бісексуальним коханцем, бомбезні фото красивого молодика.

Також Знай.ua писав, що Хвостата футболістка взяла участь у матчі вищої ліги, суддя дав їй "червону картку".