Відомий екс-півзахисник футбольного клубу "Динамо" та збірної України Олександр Алієв втрапив у вкрай гучний скандал. Так, останній просто перед дітьми та власною дружиною зізнався в тому, що у нього був секс утрьох.

Відповідний курйозний інцидент стався під час прямого ефіру, який спортсмен проводив на своїй сторінці в Instagram.

Так, під час трансляції, одна з фанатів футболіста запитала в нього про те, чим був у нього секс утрьох. На таке останній відповів: "Був, так". Після цього дружина спортсмена Тетяна, яка знаходилася з ним поруч, але поза кадром, втрутилася в розмову та накрила на нього, бо той при дітях говорить про інтим. "Рот свій закрий, стоять твої діти!" - зазначила вона.

Алієв з власною дружиною

В свою чергу і Алієв не промовчав та відповів дружині в грубій формі: "Чого ти кричиш? Й@пт твою мать. Ти, бл@ть, чого рот розкрила перед людьми?". Вже після такого прямий ефір був перерваний.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Алиев в своем репертуаре)

Geplaatst door Denys Shakhovets op Zondag 26 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Манчестер Юнайтед кинув оком на хавбека донецького Шахтаря - Тете потрапив в шортлист літніх трансферів

Як повідомляв портал Знай.ua, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду - відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків

Також Знай.ua писав, Хачеріді з гучним скандалом хочуть "викинути" з Динамо Брест, що відомо