Відома українська спортсменка, саблістка Ольга Харлан підбадьорила своїх шанувальників відеокадрами, на яких зафіксовано тренування. Оля показала, як в умовах самоізоляції можна продуктивно займатися і робити дуже енергійні вправи.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Харлан в мережі Instagram.

"#motivationmonday with @andrea.terenzio program💪🏻 Dancing was not included😉 @nike @redbullua @redbull @fencing_fie", - підписала публікацію Оля, кажучи, що танці у тренуванні були незапланованими.

Варто нагадати нашим читачам, що до карантину, в січні, шестиразова чемпіонка світу та 8-кратна чемпіонка Європи з фехтування, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан виграла етап гран-прі в Монреалі (Канада), обігравши у фіналі росіянку Ольгу Нікітіну.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також відомо, що Харлан вчетверте за кар'єру визнана найкращою саблісткою світу. Це звання Харлан надала Міжнародна федерація фехтування (FIE) на щорічному конгресі в Лозанні, де відбулася церемонія нагородження переможців Кубка світу з фехтування 2019/20 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українку Харлан визнано найкращою саблісткою світу.

Як повідомляв Знай.uа українські шпажисти завоювали бронзу на етапі Кубка світу в Швейцарії.

Знай.uа писав, Харлан завоювала бронзу на етапі Кубка світу у Франції.