Колишній гравець Аріса Антоніс Ламбру розповів, як колись грав в одній команді з українським футболістом Олегом Блохіним, пише football24.ua. За словами Ламбру, Блохін – найкращий гравець, з яким йому доводилося виходити на поле. "Йому тоді було 37 років, але він все одно бігав набагато швидше за мене. Олег – дуже розумний. Він говорив по-англійськи і трохи вивчив грецьку мову", говорить грек.

Також Антоніс Ламбру зазначив, що Блохін був "футбольним монстром", а його робота з м'ячем вражала всіх. Також волоський гравець згадав, що на кожен матч з українцем збирався повний стадіон вболівальників. "Розповім про один випадок. Ми грали в Нікосії матч Кубка Кіпру. У другому таймі тренер замінив Олега. Він зняв футболку ще в центрі поля і дав її тренеру після заміни. Блохін був дуже гордою людиною", - згадав Ламбру.

Зазначимо, що Блохін провів у Арісі сезон 1989/90, відзначившись 5 голами у 22 поєдинках.

Олег Блохін, скрін з відео
Олег Блохін, скрін з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Шевченко домігся успіху і вивів збірну України на Євро-2020.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що захисник Динамо Кендзера дивом уникнув травм після зіткнення на полі.

Також портал "Знай.ua" писав, що воротар Динамо Бущан поділився футбольним лайфхаком з водіями.