Колишній капітан команди "Дніпро" та Збірної України Віталій Мандзюк розповів про деталі особистої розмови з тодішнім власником футбольного клубу, підприємцем Ігорем Коломойським.

Про це стало відомо з прямої мови Мандзюка на YouTube-каналі "Кент", який веде колишній гравець київського "Динамо" Олександр Алієв.

"З Коломойським спілкувався, особисто. Домовлявся про контракт особисто. Зустрічався. Тоді ПриватБанку було 25 років. У нас була гра з Зорею і банкет, на якому були і ми.

Скріншот YouTube
Скріншот YouTube

Ми поговорили про мій контракт, який у мене закінчувався. Безпосередньо на банкеті я домовився про свій контракт.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Він все знає про всіх. Вийшло з ним і поговорити, і особисто зустрітися, і вирішити фінансове питання", – ділиться деталями розмови Мандзюк.

Варто зазначити, що футбольний клуб "Дніпро" припинив існування внаслідок того, що перестав отримувати фінансову підтримку від Коломойського. Також ходили чутки про можливий продаж "ФК Дніпро". Однак урешті-решт команда припинила існування.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коноплянка змінив професію: замість м'яча - гострі предмети, фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігорю Коломойському - 57, найяскравіші жарти про олігарха.

Також Знай.ua писав, "Двоє в розшуку та алкогольний король": Президент УПЛ Томас Грімм дав скандальне інтерв'ю про футбол в Україні.