Відомий каскадер і гонщик Роббі Меддісон переробив свій кросовий мотоцикл KTM 250 SX на справжню амфібію. У цьому екстремалу допомогла компанія DC Shoes, тепер любитель гострих відчуттів може однаково легко їздити по бездоріжжю, форсувати будь-які водні перешкоди і навіть мчати по водній гладі океану, змагаючись з гідроциклами.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу EXTRIMe.

"Австралійський мотоцикліст Роббі Меддісон демонструє їзду по поверхні води. Автори даного ролика кажуть, що їм знадобилося близько двох років підготовки і модифікований мотоцикл.", - пишуть у Telegram-каналі EXTRIMe.

Цікаво, що заїзд у воду не вимагає попередньої підготовки і зміни режимів. Він просто продовжує рухатися по воді, як по суші.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка Динамо Алієв за ніч примудрився програти $100 тисяч в казино.

Як повідомляв Знай.uа Динамо Мілевського потрапила до фіналу Кубка Білорусі, незважаючи на програш Шахтаря Вернидуба.

Знай.uа писав, гол як сенс життя – невезучий голландець за 350 матчів не забив навіть з пенальті.