Теофимо Лопес вже давним-давно напрошується на бій з Ломаченко. Чемпіон за версією IBF ось вже кілька місяців активно намагається “зачепити” українського боксера через пресу і свої соціальні мережі. Однак Василь, по всій видимості, не звертає на це особливої уваги, чим шалено дратує Лопеса. На цей раз у Теофимо серйозно “пригоріло” через наміри провести “рейтинговий бій”.

Теофимо Лопес виступив в одному з американських подкастів, і видав полум'яну промову, не соромлячись у виразах. Він заявив, що Ломаченко веде себе, “як с*чка” і вимагає провести рейтинговий бій.

Василь Ломаченко, скріншот: YouTube
Василь Ломаченко, скріншот: YouTube

Більш того, Лопес емоційно відреагував на вимогу Top Rank, яка зобов'язує і його провести ще один поєдинок перед об'єднавчим боєм з українським чемпіоном.

Теофимо Лопес, boxingscene.com
Теофимо Лопес, boxingscene.com

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На всі події Лопес відреагував просто: “ААААААААААА”. “Навіщо мені все це”, заявляє Теофимо. Він зазначив, що його розігрів буде тільки проти Ломаченко і ніяк інакше. Лопес наполягає на тому, щоб його наступний поєдинок відбувся проти Василя відразу ж, як тільки завершиться пандемія коронавіруса, і боксерські федерації дадуть добро на проведення поєдинків.

Нагадаємо, Ломаченко перервав тренувальний табір і повернувся в Україну.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Арум запевнив, що бій Ломаченко - Лопес відбудеться.

Також "Знай.uа" писав, що промоутер розповів, коли може відбутися бій Ломаченко - Лопес.