Футбольний експерт Разван Рац, який раніше грав за донецький "Шахтар" і національну збірну Румунії, зробив неочікувану заяву про роль України в його житті і перспективи свого колишнього клубу в Лізі Європи.

Про це Рац розповів в ефірі програми "Великий футбол" - ведучим вдалося поспілкуватися зі спортсменом, який знаходиться в Бухаресті, завдяки відеозв'язку. Також до розмови приєдналася дружина Раца українка Юлія.

За словами ексфутболіста, йому приємно згадувати роки, як він провів за команду "Шахтар". Рац каже, що вже є наполовину українцем, а можливо навіть більше.

Разван Рац, скріншот відео
Разван Рац, скріншот відео

"Бо це клуб, який став моїм життям. Я тепер наполовину, навіть більш ніж наполовину українець. І це пов’язано якраз із Шахтарем. Мої успіхи – успіхи Шахтаря, радію за команду, за неї "мурашки по тілу бігають"", - розповів футболіст.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Рац поділився своєю оцінкою наступних виступів "Шахтаря" в Європі - після завершення карантину має відбутися матч-відповідь 1/8 Ліги Європи з німецьким клубом "Вольфсбург".

"Завжди слідкую і буду слідкувати за "Шахтарем". Радий буду проходу команди далі. У донеччан є перевага, все ж перемогли в першій грі 2:1 на полі суперника. Ще й було пенальті, яке не реалізували.

Моя думка – Шахтар має кращі шанси, бо грає у себе на полі. Не знати, яким буде стан гравців після карантину, але вважаю, що саме "гірники" пройдуть далі", - виклав свій прогноз футбольний експерт.

Колишній футболіст провів у "Шахтарі" 10 років у період з 2003 по 2013 роки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Матч-відповідь Шахтар - Вольфсбург відклали.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ісмаїлі травмувався в матчі Шахтар - Вольфсбург.

Також Знай.ua писав, що Матч-відповідь Шахтар - Вольфсбург хочуть перенести з Харкова.