Захисник донецького "Шахтаря" Ісмаїлі травмувався в матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти німецького "Вольфсбурга" (1:2), повідомляє footballua.tv.

Ісмаїлі отримав травму і не зміг дограти матч, його зпменили у другому таймі.

"Заміна Ісмаїлі була через травму, а інші зміни - тактичні рішення", - розповів тренер "Шахтаря" Луїш Каштру.

Як писав Знай.uа, матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи між донецьким "Шахтарем" і німецьким "Вольфсбургом", який було заплановано на 19 березня, відклали на невизначений термін.

Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Шахтар" отримав відповідний лист від УЄФА.

Рішення про дату проведення матчу буде винесено пізніше.

Також УЄФА повідомляє про те, що представники 55 асоціацій запрошені на зустріч 17 березня для того, щоб обговорити реакцію європейського футболу на спалах коронавіруса COVID-19.

Як писав Знай.uа, 12 березня у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи "Вольфсбург" вдома зіграв з "Шахтарем". Матч пройшов на Фольксваген-Арена при порожніх трибунах.

Як писав Знай.uа, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) тимчасово скасував обов'язкове рукостискання футболістів перед матчами.

УЄФА скасував рукостискання футболістів перед матчами, uefa.com
УЄФА скасував рукостискання футболістів перед матчами, uefa.com

Як повідомляється на офіційному сайті УЄФА, таке рішення було ухвалене через епідемію коронавіруса у світі.

Так, у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я, перед грою футболісти не будуть тиснути руки один одному і суддям. Тимчасова зміна протоколу буде діяти аж до наступного спецуведомления УЄФА з цієї проблеми.

Нові правила стосуються всіх матчів турнірів УЄФА. Таким чином організація прагне мінімізувати потенційну передачу вірусу Covid-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа, виконавчий директор УПЛ Євген Дикий заявив, що матчі чемпіонату України можуть перенести через епідемію коронавіруса у світі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Євро-2020 під загрозою зриву через коронавірус.