Скріншот коментарів, Іnstagram Шовковського
Скріншот коментарів, Іnstagram Шовковського

Член тренерського штабу збірної України Олександр Шовковський активно тренується вдома під час карантину, запровадженого через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19. Легендарний футболіст, показав, як правильно качати живіт. Відео про це зірка футболу оприлюднив на своїй сторінці в Іnstagram.

"Добрий спортивний ранок. Продовжуємо нашу рубрику "Зі спортом ми розлучимося нескоро". Ось вам ще одна вправа з моєї колекції. Робота з бічними (вони ж косі) м'язами живота. Бережіть себе і дбайте про своє здоров'я. Хай буде з вами t36.6", — написав Шовковський в Instagram.

За словами футболіста, для зміцнення торсу, недостатньо працювати тільки над м'язами преса і спини. Обов'язково треба ще працювати над так званими косими (бічними) м'язами преса.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У коментарях знаменитість засипали приємними компліментами його спортивному способу життя.

"ПРИВЕТ ЛЕГЕНДА💙💙💙", "Після карантину САШО може відновити ігрову кар'єру 100%)!💪💪✌️✌️", - коментують користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наполі хоче купити молодого гравця Динамо, перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа "Насолоджуйтеся!" - легенда Динамо Шовковський поділився секретними рецептами коктейлів.

Знай.uа писав, китайський вірус підкосив легендарного воротаря "Барселони" – стан критичний.