Батько чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова Абдулманап Нурмагомедов доставлений в одну з лікарень Москви - повідомляє Знай з посиланням на російські ЗМІ.

Відомо, що тренер був спецбортом доставлений в клініку 3 травня.

"Кілька днів тому я розмовляв з Абдулманапом. За його словами, все було добре, говорив, що йде на поправку. 3 травня мені зателефонував його близький родич, сказав, що йому раптом стало погано і спецбортом його доставили в Москву", - наводять российсские ЗМІ слова друга сім'ї.

Також зазначається, що у Нурмагомедова-старшого могли бути проблеми із серцем.

Раніше Знай писав, що в мережі оприлюднили унікальний ролик про відомого російського бійця змішаних бойових мистецтв, який виступає під егідою UFC і є чинним чемпіоном у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова, де останній демонструє свої нібито погані навички "ударки".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Відповідне відео з'явилося в Telegram-каналі "Isport".

Отже, на ролику Нурмагомедов під пісню "Ось так можу", автором якої є Slava Marlow, демонструє своє навички того, як в нього "погано" відпрацювання ударів, адже за свої суперникам він не може потрапити. Зате він активно користується боротьбою і за найменшої нагоди намагається застосувати прийоми, пов'язані саме з нею.