У мережі оприлюднили унікальний ролик про відомого російського бійця змішаних бойових мистецтв, який виступає під егідою UFC та є чинним чемпіоном у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова, де останній демонструє свої нібито погані навички "ударки".

Відповідне відео з'явилося в Telegram-каналі "Isport".

Відтак, на ролику Нурмагомедов під пісню "Вот так могу", автором якої є Slava Marlow, демонструє своє навички того, як в нього "погано" відпрацюванні удари, адже по свої суперниках він не може попасти. Натомість, він активно користується боротьбою та при найменшій нагоді намагається застосувати прийоми, пов'язані саме з нею.

Варто зауважити, що відомий американський боєць змішаного стилю, який виступає під егідою UFC в легкій ваговій категорії, а також є колишнім тимчасовим чемпіоном UFC у легкій вазі Тоні Фергюсон зробив вкрай гучну заяву про Нурмагомедова. Так, спортсмен заявив, що останньому варто завершити власну кар'єру.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше визначився наступний суперник Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов висміяв бій Макгрегор - Серроне.